DELPHOS: ALLES VOOR DE PROFESSIONELE KAPPER

SCHERPE SCHAREN

Het begin van een succesvol kapsalon? Uw vakkennis en vlugge vingers natuurlijk. En die zetten wij extra in de verf met professionele haarproducten en gespecialiseerd materiaal. Bij Delphos koopt u niet alleen mousses en crèmes, maar ook glimmende scharen en comfortabele wastafels. Want denkt u dat uw klant tevreden is met een geslaagd kapsel én een pijnlijke nek? Vergeet het: die ziet u nooit meer terug.

Biedt uw klanten ook het beste: contacteer ons voor meer informatie!

SCHERPE SCHAREN

Delphos verkoopt haarproducten van bekende en minder bekende merken. Maar doeltreffend zijn ze allemáál. Uw klanten willen alleen de beste producten.

U vindt bij ons mousse, lak, shampoo, kleuring en gel. Daarnaast bieden wij ook bad- en parfumerieproducten aan.
Zo genieten uw klanten ook thuis nog van hun bezoek aan uw kapsalon.

HERCULESKAM

Onze kappersbenodigdheden hebben ronkende namen: een schaar van Jaguar, een kam van Hercules, … En hun kwaliteit is even indrukwekkend. We verkopen ook borstels, tondeuses, haardrogers en krultangen.

Wie van nul (her)begint, komt naar Delphos voor zijn kapsaloninrichting. Of u nu een trolley of vier wastafels nodig hebt: we leveren alles gratis aan huis!

LISAPLEX

LISAPLEX is een verzorgende, beschermende en herstellende behandeling. Het beschermt de haarstructuur en reconstructueert droog, behandeld en beschadigd haar van binnenuit. Te gebruiken bij een ontkleuring, kleuring, reconstruction booster, reconstruction stand alone, permanent & straighten.

Vraag ernaar in onze winkel!

Delphos

KAPSALONINRICHTING

Alles voor de inrichting van uw kapsalon!

Wastafels

Trolley

Kappersstoel

Werkwagens

...

Voor meer inlichtingen kan u ons steeds telefonisch of per mail contacteren.

ENKELE MERKEN

Delphos